Tips voor OSM

Transfers
Aan het begin van het seizoen kun je veel makkelijker spelers verkopen dan later. Dit betekent dat je elke speler voor zijn maximale prijs kunt verkopen en hij zal nog steeds door de computer worden gekocht.
Daarom moet je altijd het maximale aantal spelers op de transferlijst hebben staan ​​(meestal 4). De reden daarvoor is dat je spelers kunt kopen voor minder dan hun maximale prijs. Als je ze verkoopt, maak je winst.
Belangrijk om te weten is dat het moeilijker is om aanvallers te verkopen. Om deze reden moet u vooral spelers op andere posities kopen en verkopen.

Later in het seizoen
Later in het seizoen duurt het veel langer om een ​​dure speler voor zijn maximale prijs te verkopen. Om deze reden heeft het geen zin om dure spelers te kopen en ze voor hun maximale prijs op de transferlijst te zetten.
Je kunt echter nog steeds winst maken op de transfermarkt: de gemakkelijkste manier om dat te doen is door goedkope spelers met een waarde van minder dan 2 miljoen te kopen en ze voor hun maximale prijs te verkopen.
Je kunt ook geld winnen door duurdere spelers te verkopen als je ze verkoopt voor minder dan hun maximumprijs, maar voor meer dan de prijs waarvoor je ze hebt gekocht.

Je kunt later in het seizoen snel spelers verkopen door die prijzen te gebruiken:

Waarde tot 2 mil: 100% van max. prijs
Waarde tot 6 mil: 90% van max. prijs
Waarde tot 12 mil: 80% van max. prijs
Waarde tot 18 mil: 70% van max. prijs
Waarde vanaf 24 mil: 60% van max. prijs

Tijdens transferperiode
Tijdens transferevenementen kun je dezelfde aanpak gebruiken om geld te verdienen op de transfermarkt als aan het begin van het seizoen:
Zet altijd het maximale aantal spelers op de transferlijst (6) en verkoop ze voor hun maximale prijs. Je kunt de spelers verkopen voor hun maximale prijs, omdat het evenement zorgt voor een hogere verkoopkans.

Nationaliteitsbonus
Bij het beslissen welke spelers je moet kopen, moet je letten op hun nationaliteit. Als je 5 of meer spelers met dezelfde nationaliteit in je team hebt, krijg je een nationaliteitsbonus. Deze bonus is niet zichtbaar, maar zal de kracht van uw team verbeteren. Gamebasics (de maker van OSM) heeft dat officieel verklaard.

Team grootte
Het hebben van de juiste teamgrootte heeft een positieve invloed op je team: je team zou niet te veel spelers moeten hebben, omdat het inefficiënt is om spelers in je team te hebben die niet spelen. Verkoop onnodige spelers om geld te krijgen. Dat geld kun je investeren in betere spelers.
Aan de andere kant moet je niet te weinig spelers hebben, omdat je spelers soms tijd nodig hebben om te herstellen en niet elk spel kunnen spelen. Als je spelers geen tijd krijgen om te herstellen, zullen hun fitnessbalken naar beneden gaan en zullen ze slechter spelen.
Om die redenen is een teamgrootte van ongeveer 18 tot 21 spelers de juiste keuze.

Tactiek
Je tactiek is natuurlijk het belangrijkste. De beste manier om een ​​tactiek te kiezen is kijken naar de formatie van je tegenstander en de juiste tegentactiek kiezen. Op de tactiekpagina vind je de beste tegentactiek voor elke formatie. Dit maakt het winnen veel gemakkelijker voor u en kost niet veel tijd.

Geld verdienen
Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen in Online Soccer Manager. Je kan bijvoorbeeld je spelers verkopen, maar er zijn ook ads die kan bekijken om geld te verdienen. Let er wel op dat je altijd je geld op de bank zet zodat je rente pakt op het geld wat je tot je beschikking hebt. Wanneer je dit vergeet krijg je dus geen rente en dat is hartstikke zonde. Maar er zijn nog meer manieren om geld te verdienen in OSM. Je kan natuurlijk ook de sponsoren instellen die jou elke wedstrijd betalen voor de gespeelde wedstrijd. Wij hebben uiteraard nog veel meer manieren bedacht om snel en gemakkelijk geld te verdienen binnen Online Soccer Manager en die lichten we verder toe in onze gids. Dus wil jij het onderste uit de kan halen en winnen van je vrienden, familie of gewoon casuals. Wacht dan niet langer en kom snel bij de community

Ontdek hoe je Online Soccer Manager kan winnen en stijg omhoog in de ranglijsten!

Een gezellige community die tactieken, tips en tricks delen om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit geheime afgesloten gedeelte hebt gelezen en ons e-book weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Normaal €14,99   |    Nu €3,99

WORD NU LID!
osm gids

Je profiteert nog ????

65 nieuwe leden in de afgelopen 24 uur ????

 
 

Eenmalige aanbieding!

Op dit moment hebben we 129  kijkers en 39 leden online