Tactiek tegen 442B

Wil jij winnen tegen de tactiek 422B in OSM? Is het zo dat je aankomende tegenstander speelt met de tactiek 442B? Dan kan je de onderstaande OSM tactiek tegen 442B van ons gebruiken om de kans te vergroten dat je wint. Om er zeker van te zijn dat je wint kan je de data-analist gebruiken. Door het gebruik van deze data-analist krijg je inzage in de informatie die nodig is van je volgende tegenstander. Let vooral op de opstellen en formatie van je opponent om te bepalen welke online soccer manager strategie en tactiek je moet gebruiken. Aan de hand van de informatie die je hier ziet zoals de selectie, tactiek en formatie. Let ook goed op welke scheidsrechter je treft. Dan weet je ook of je aggressief kan spelen. 

De beste tactiek tegen 422B in OSM. Die hebben wij. Je kan deze onderstaand in het overzicht terugvinden. We hebben het makkelijker gemaakt met afbeeldingen. Zo moet iedereen exact weten hoe hij kan winnen. Door deze tactieken te gebruiken win je vrijwel gegarandeerd van sterkere tegenstanders. Maar vergeet niet dat je altijd nog een boost aan je team kan geven met een trainingskamp. Wil je nog meer winnen in Online soccer manager. Kijk dan ook zeker naar de gids die wij hebben uitgeschreven of kom bij de community waar mensen winnende tips met elkaar delen. Het is een gesloten groep dus niet iedereen weet hiervan! 

Kies een variant

Tegen een zwakker team moet je 433B als je formatie kiezen. Zorg ervoor dat elke speler op de juiste positie staat (er moet bijvoorbeeld een LB op de LB-positie worden gezet)


Je speelstijl zou over de vleugels moeten zijn

Je lijntactieken moeten als volgt worden aangepast:

Markering en buitenspel moeten ook worden aangepast

De schuifregelaars moeten zo worden ingesteld

Tegen een sterker team moet je 4231 kiezen als je formatie
Zorg ervoor dat elke speler op de juiste positie staat (er moet bijvoorbeeld een LB op de LB-positie worden gezet)

Je speelstijl zou Shoot on Sight moeten zijn

Je lijntactieken moeten als volgt worden aangepast:

Markering en en buitenspel moeten ook worden aangepast

De schuifregelaars moeten zo worden ingesteld

Ontdek hoe je Online Soccer Manager kan winnen en stijg omhoog in de ranglijsten!

Een gezellige community die tactieken, tips en tricks delen om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit geheime afgesloten gedeelte hebt gelezen en ons e-book weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Normaal €14,99   |    Nu €3,99

WORD NU LID!
osm gids

Je profiteert nog ????

65 nieuwe leden in de afgelopen 24 uur ????

 
 

Eenmalige aanbieding!

Op dit moment hebben we 127  kijkers en 40 leden online