Tactiek

Online Soccer Manager (OSM) 21/22 is een op tactiek gebaseerd voetbalspel waarbij de beslissingen die je voor een wedstrijd neemt, resulteren in je daadwerkelijke teamprestaties. Er is veel variatie in de tactieken die je kunt kiezen. Veel nieuwe spelers kunnen zich overweldigd voelen door het enorme aantal instellingen dat je kunt wijzigen. Deze gids zal je helpen te begrijpen waar alle tactieken in Online Soccer Manager 21/22 eigenlijk voor staan ​​en dit zal je toelaten om je teamtactieken volgens je spelers een beetje makkelijker in te stellen.

 

Tactieken

Verschillende tactieken in Online Soccer Manager

Deze instelling geeft de basisstijl aan die je wilt spelen, er zijn 5 opties waaruit je kunt kiezen en je moet de stijl kiezen op basis van het type spelers dat je in je club hebt.

Schieten op zicht
Online Soccer Manager 2021-tactieken
Met deze stijl vertel je je team in feite om te schieten op elke kans die ze krijgen, omdat je al een lager aantal kansen verwacht vanwege sterke tegenstand. De beste formaties om deze stijl mee te gebruiken zijn die met een groter aantal middenvelders, zoals de 4-5-1 en 3-5-2 formaties.
tactiek
Counter
Online Soccer Manager 2021-tactieken

Deze speelstijl is het sterkst met alle verdedigende formaties, hier zal je team sterk in aantal verdedigen en dan een snelle counter ontketenen om de goals te scoren. Deze stijl werkt het beste met formaties zoals 6-3-1, 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3 en 4-5-1.

Vleugel spelen
Deze stijl is het beste om te gebruiken als je hooggewaardeerde aanvallers en aanvallende vleugelverdedigers in je team hebt, omdat je spelers de aanval sterk op de vleugels zullen richten. De formaties 4-3-3 en 3-4-3 zijn het meest geschikt voor deze tactiek.

Passing Game
De passing battle wordt in het voetbal altijd gewonnen en verloren in het midden van het veld, dus je moet deze formatie alleen gebruiken als je goede middenvelders hebt. Formaties zoals de 4-5-1, 3-5-2 en 4-4-2B werken het beste met deze stijl vanwege de sterke focus op centrale middenvelders. Als je tegenstander ook de pass-stijl gebruikt, kun je counteren met de pass-stijl, maar doe dit alleen als je team sterker is.

Lange bal
Online Soccer Manager 2020 tactiek lange bal
Deze stijl werkt het beste met een groot aantal aanvallers in formaties zoals 3-2-5, 3-3-4 en 4-2-4. Hier sla je in wezen je middenveld over om lange ballen van je verdediging rechtstreeks naar de aanval te spelen. Dit werkt het beste tegen tegenstanders met een sterke focus op het middenveld, of als je middenveld zwak is.

Lijntactieken
Dit bepaalt de mentaliteit van je verdediging, middenveld en aanval. Je moet dit in relatie houden met je opstelling en speelstijl, om je team in balans te houden. Als u bijvoorbeeld Wing Play instelt als uw speelstijl, moet u uw verdediging ook instellen op Aanvallende vleugelverdedigers.


Online Soccer Manager 2021 lijntactieken
Deze instelling is meer gebaseerd op gezond verstand en het is relatief eenvoudig om de tactieken voor deze sectie te kiezen. Maar een goede selectie is ook belangrijk. Kijk naar onze scoutinglijst voor osm.

Dekking
Er zijn 2 soorten markering waaruit u kunt kiezen, Man markering of Zonale markering. Ze zijn allebei verschillend en je moet kiezen uit deze 2 opties, afhankelijk van hoe je wilt spelen, verdedigend of aanvallend.

Mandekking
Dit type markering is het meest effectief bij een aanvallend team. U wilt een gelijk aantal verdedigers hebben die hoge druk uitoefenen op een gelijk aantal aanvallers van uw tegenstander. Dit zal resulteren in een groter effect op het uithoudingsvermogen van de speler vanwege de hoge druk, maar in ruil hiervoor heb je meer spelers die zich in de aanval kunnen opdringen. Deze variant is goed toe te passen in de 433B tactiek

dekking-osm

Zonale dekking
Zonale dekking is het tegenovergestelde van Man-markering, dit is het meest effectief bij defensieve tactieken. Hier is de druk op de aanval van de tegenstander lager, maar je verdedigers zullen de aanval in aantal overtreffen. dit betekent dat het effect op het uithoudingsvermogen minder zal zijn, maar dit vereist meer spelers in de verdediging, waardoor je aanval minder bevolkt is.

Ontdek hoe je Online Soccer Manager kan winnen en stijg omhoog in de ranglijsten!

Een gezellige community die tactieken, tips en tricks delen om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit geheime afgesloten gedeelte hebt gelezen en ons e-book weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Normaal €14,99   |    Nu €3,99

WORD NU LID!
osm gids

Je profiteert nog ????

65 nieuwe leden in de afgelopen 24 uur ????

 
 

Eenmalige aanbieding!

Op dit moment hebben we 118  kijkers en 40 leden online