Geld

Geld verdienen in OSM? Net zoals bij het echte voetbal is geld een ontzettend belangrijk middel in Online Soccer Manager. Wanneer je afdoende geld hebt bied dat de mogelijkheid om spelers te kopen, of te scouten. Je kan spelers trainen of je stadion verder uitbreiden om nog meer inkomsten te genereren. Daarnaast heb je het nodig om je persooneel te kunnen gebruiken/betalen. Het maakt niet uit met welke club je speelt, het geld blijft een belangrijk goed in OSM. Wij hebben onderstaand een overzicht gemaakt van de belangrijkste zaken waar je op moet letten wanneer je veel geld wil verdienen. Er is een verscheidenheid aan opties die wij uitlichten. Daarnaast bieden wij in onze handleiding nog wat tips en tricks die veel osm gebruikers niet onder de knie hebben. Zo weet jij zeker dat je écht voor de winst kan gaan!

Geld verdienen

Je begint als eerst met het kiezen van je selectie. De spelers die je vanaf het begin krijgt hebben elk een eigen waarde. Deze waarde geeft aan voor hoeveel je deze eventueel zelf op de transferlijst kan plaatsen. Maar let op dit is slecht indicatief. Voor jou heeft de speler misschien een hele andere waarde dan dat indicatief staat aangegeven. Wanneer je voor een selectie gaat met veel spelers, kan je dus ook veel spelers verkopen. Wanneer echter een selectie hebt met spelers die bijzonder hoog in hun waardes zijn, kan je meer verdienen per speler die je verkoopt. Maar neem altijd in gedachten wat ongeveer je mogelijkheden zijn met het team. Dus voorafgaand van de competitie moet je goed een weloverwogen besluiten nemen met welke spelers je het seizoen wil beginnen.

Wil je het onderste uit de kan halen. Kom dan bij onze community of gebruik de gids

Op het begin van het seizoen. Ook wel de voorbereiding genoemd, kan je direct beginnen met het verkopen van de spelers die voor jou overbodig zijn. Deze zet je gemakkelijk op de transferlijst zodat je er geld aan kan verdienen. Het is wel een goed besluit om de spelers niet al te goedkoop op de lijst te plaatsen. Je bent ze dan weliswaar snel kwijt, maar je had er potentieel veel meer voor kunnen krijgen. Het uiteindelijke doel is om er zoveel mogelijk geld aan te verdienen. Wanneer je speler voor een hogere prijs verkoopt heb je weinig last van concurrenten die je spelers goedkoop van je overnemen. Je kan zelf de verkopprijs van je speler instellen. Je hebt hierin dus wel de vrijheid.

Meer weten over hoe en wanneer je een speler moet verkope nen voor welke prijs? Kom dan bij onze community en maak gebruik van onze gids

Dit is toch wel de makkelijste manier om snel geld te verdienen in OSM. Je hebt namelijk de mogelijkheid om binnen het spel het geld op de bank te zetten. Door het geld op de bank te zetten zorg je ervoor dat je rente kan verdienen op je geld. Hier hoef je verder niets voor te doen, je kan dus slapend rijk worden! Het doel is dus om zoveel mogelijk geld op je bank te zetten. Hoe meer geld er staat hoe meer rente je verkrijgt. Wanneer je spelers hebt gekocht over verkocht moet je er altijd weer opnieuw voor zorgen dat het op de bank komt. Doe je dit niet dan loop je dus de kans mis om de rente te incasseren.

Meer weten over hoe je geld kan verdienen in OSM met de bank? Kom dan bij onze community of maak gebruik van onze gids.

Wanneer je het spel begint heb je de mogelijkheid om 4 verschillende sponsors te kiezen die op de boarding adverteren van jouw stadion. Ze betalen om reclame te mogen maken in jouw stadion, hiervoor krijg je een vergoeding die je elke thuiswedstrijd mag incasseren. Wanneer je dus een thuiswedstrijd hebt gespeeld gaat de kassa weer voor je rinkelen en zullen de pegels bij je binnenstromen. Je hebt zelf de mogelijkheid om een keuze te maken welke sponsor je op de boarding wil. Er zijn verschillende contracten die je kan afsluiten. Er zijn contracten die lopen van 1 tot 8 thuiswedstrijden. Let vooral op voor hoeveel wedstrijden je het contract met de sponsor afsluit. Wanneer je hoger komt op de ranglijst zal je een betere vergoeding krijgen van de sponsors. Dan is het natuurlijk jammer als je aan een lang contract vastzit wat weinig zal betalen. 

Wil je meer weten over hoe je sponsors moet kiezen? Kom dan bij onze community of maak gebruik van onze gids!

Het is geen vereisten om Boss Coins te kopen zodat je geld kan verdienen in Online Soccer Manager. De tips die wij geven op de website kan je gebruiken als je geen Boss Coins wil kopen of meer hebt. De leukste uitdaging voor jezelf is juist om te kijken hoe ver je kunt komen zonder Boss Coins. Wij geven in de gids tips hoe je makkelijk geld kunt verdienen zonder hiervoor Boss Coins te moeten gebruiken.

Aan de andere kant is het wel handig om Boss Coinste hebben. Door Boss Coins te gebruiken heb je extra opties om snel wat meer zaken op orde te krijgen. Het is dus verstandig om je Boss Coins goed in te zetten. Wij gever in de gids extra tips en tricks hoe je meer uit je Boss Coins kan halen.

Ontdek hoe je Online Soccer Manager kan winnen en stijg omhoog in de ranglijsten!

Een gezellige community die tactieken, tips en tricks delen om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit geheime afgesloten gedeelte hebt gelezen en ons e-book weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Normaal €14,99   |    Nu €3,99

WORD NU LID!
osm gids

Je profiteert nog ????

65 nieuwe leden in de afgelopen 24 uur ????

 
 

Eenmalige aanbieding!

Op dit moment hebben we 103  kijkers en 34 leden online